Vacature - Project Manager Medical Devices

Werkzaamheden

In het bijzonder creëert Relitech mechatronische oplossingen voor klanten met engineering uitdagingen op het gebied van medical devices. Je bent verantwoordelijk voor het managen van de complete Development-Cycle, van ontwikkeling tot productie en certificering met oog op de klantverwachting, veiligheid en regelgeving. Als Projectleider binnen Relitech beheer je de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van je projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van offerte tot oplevering van het gehele project met de klant. Je bewaakt de technische voortgang binnen tijd, scope en budget. Naast het onderhouden van de klantenrelatie, ben je een inspirerend leider en tevens een coach richting de medewerkers. Je verliest daarbij de details niet uit het oog. In deze functie ben je de schakel tussen onze klanten en het ontwikkelteam van Relitech. Je kunt zelfstandig multidisciplinaire en complexe processen aansturen en klanttevredenheid is één van je focus punten.

Functie-eisen

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Project Manager Medical. Wij zoeken iemand met:

  • Afgeronde Master opleiding
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels in woord en geschrift
  • Minimaal 3 jaar ervaring als (technisch) projectleider in mechatronische productontwikkeling met multidisciplinaire teams
  • Je stuurt strak op deliverables en houdt het budget nauwlettend in de gaten
  • Coachende vaardigheden, enthousiasmerende persoonlijkheid en een technische sparringpartner

Wil je meer weten of solliciteren? Neem contact op met Ivar Donker. (ivar.donker@relitech.nl)